Dakopbouw

Een dakopbouw of optopping op uw dak ( dak verhogen ) of garage komt in vele verschillende vormen, waarvan de meest bekende het dakkapel is. Maar ook als er een complete verdieping of een enkele kamer op een huis wordt geplaatst noemen we dit een dakopbouw of opbouw van de woning.

Met deze laatst genoemde kunt u op een relatief eenvoudig manier 30% meer woonoppervlakte creƫren in uw bestaande of nieuwbouw woning. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld wel wilt uitbouwen, maar niet wilt inleveren op de ruimte in uw tuin. De meest gekozen opbouwen liggen tussen de 20 en 50 vierkante meter ( M2 )

Omdat wij vele prefab en casco dakopbouwen hebben geplaatst krijgen wij veel vragen over de prijs. Denkt u hierbij aan vragen zoals:

Dakopbouw of Optopping
  • Wat zijn de gemiddelde kosten van een extra verdieping?
  • Hoe duur is een dak op laten bouwen of dak verhoging?
  • Wat zijn normale prijzen?
  • Kost een dakopbouw veel?

Natuurlijk is een extra verdieping of een dak ophoging op uw woning niet goedkoop maar in onze ogen hoeft een bouwen van een opbouw op je dak ook niet duur te wezen. De gemiddelde prijzen van dakopbouwen variƫren ook enorm. Daarom vinden wij dat u recht heeft op een eerlijke prijs kwaliteits verhouding. Leest u hier alle voorbeelden en de beste prijsinformatie die u van te voren moet weten voordat u overgaat tot een extra verdieping laten plaatsen op uw woning.

123-Dakwerken BV helpt u graag met onderhoud, maar ook vrijblijvend met advies.

Mocht u verdere vragen hebben dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen doormiddel van ons contacten formulier.