Dak coating

Uitlaatgassen, vorst, hitte, roet uit de schoorsteen, neerslag, wind, Uv-stralingen etc. laten na verloop van tijd sporen achter. Het gevolg hiervan is: vochtige, verweerde en poreuze dakpannen; algen; korstmos en lelijke verontreiniging ontsieren dan uw woning, met Dakcoating verlengt u de levensduur van uw dakpannen, en beschermt u de dakpannen tegen alle negatieve invloeden.

Een nieuw dak lijkt dan de enige en dure oplossing, maar er is een alternatief! Dak Coating!

Dak Coating is een product wat volledig milieuvriendelijke is en sinds jaar en dag een beproefde methode is gebleken en uitermate geschikt is voor gebakken en betonnen panelen leien.

Het is, een op kleur gemaakte, rubberachtige laag die op de pannen wordt aangebracht.

Dankzij coating kan er geen vocht meer in en/of tussen de dakpannen komen. Algen, korstmossen, aanslag en het kapotvriezen van dakpannen behoren Diverse kleuren coating daarmee tot verleden tijd! Uw dak wordt dus optimaal beschermd!

Het voordeel van dak coating is dat er een groot aantal minder manuren in gaan zitten om alle dakpannen te vernieuwen. Ook hoeft er geen container te komen waarin het vuil afgevoerd moet worden. Op deze manier bent u vele malen goedkoper uit om het dak te coaten t.o.v. het compleet vernieuwen van het dak. Deze vorm van onderhoud verlengt de levensduur van uw dak met minimaal 20 jaar! Neem de proef eens op de som. U zult zien dat u het voor die prijs niet hoeft te laten!

Heeft u na het lezen van het bovenstaande interesse in dak coating neem dan vrijblijvend contact met ons op.