Dakinspectie

Bent u een nieuwe bewoner, en heeft u plannen om zonnepanelen te plaatsen, of heeft u een lekkage, voelt de zolder verdieping vochtig aan, dit zijn allemaal vragen die eenvoudig beantwoord kunnen worden, na en tijdens een gratis dakinspectie. Ook kunt u doormiddel van het jaarlijks uit laten voeren van dakinspectie onverwachte hoge kosten voorkomen. Uit onze jaren lange ervaring is gebleken dat er vaak veel kleine tot grote gebreken aan daken te vinden zijn. Dat wil zeggen dat de kosten voor u onnodig op kunnen lopen, tijdens een jaarlijkse dakinspectie kunt u dit eenvoudigweg voorkomen. .

De status van uw dak is zeer belangrijk, ook als u geen onverwachte hoge kosten aan uw dak wilt hebben. Wij raden u aan om jaarlijks uw dak eenmaal te laten controleren. Het hele jaar door wordt het dak geconfronteerd met zon, weer, wind, regen en UV stralingen. Hierdoor slijt het dak.

Onderdelen kunnen poreus worden of in- en uitzetten waardoor er vocht onder uw dakbedekking kan komen. Dit geldt voor zowel de bitumen daken als pannendaken!

Heeft u vermoedens dat u een lekkage heeft of is de lekkage al duidelijk zichtbaar, maar kunt u het niet plaatsen? Kunt u het zelf niet oplossen? 123-dakwerken BV, helpt u bij elke stap.

123-dakwerken BV komt graag bij u langs voor een professionele en volledige dakinspectie en bekijkt de situatie en beoordelen dit ter plaatse. Wij maken foto’s van het probleem, zodat u mee kunt kijken zonder ook maar een voet op de ladder te zetten!