Onze garanties

Voor dakbedekking van vakkundige en gespecialiseerde klasse bent u bij 123-Dakwerken BV aan het juiste adres.

123-Dakwerken heeft jarenlange ervaring met betrekking tot het uitvoeren van, dakbedekking, lood-, koper– en zinkwerk.

Advies
Voor gedegen advies over de mogelijkheden van onze werkzaamheden met betrekking tot dakbedekking kunt u altijd bij ons terecht. Wij geven vrijblijvende aanbevelingen voor de werkzaamheden in en om uw huis of bedrijf. Dit kan voor u van grote betekenis zijn voor de oriëntatie van uw beoogde dakwerken.

Kwaliteit in dakbedekking
U bent natuurlijk verzekerd dat alle dak werkzaamheden van de hoogste kwaliteit zijn. Dit is een garantie die wij kunnen doen, aangezien wij in het verleden al onze opdrachten tot volle tevredenheid hebben weten te verwezenlijken.

Duidelijke prijs afspraken
Ons bedrijf in dakbedekking hanteert altijd duidelijke prijsafspraken. Dit verschaft beide partijen van helderheid over de kosten van de te ondernemen werkzaamheden. Het voorkomt eveneens vervelende financiële misverstanden achteraf. Zo weten wij beide vanaf stap één precies wat er dient te gebeuren en wat het kostenplaatje hiervoor is. Eerlijk en efficiënt.

Professioneel personeel
Om alle werkzaamheden de kwaliteitsgarantie mee te kunnen geven waar ons bedrijf voor staat hebben wij uitsluitend professioneel personeel in dienst. Zij waarborgen het hoge niveau van al het dakwerken dat wij voor onze opdrachtgevers uitvoeren. Door het volgen van diverse doelgerichte trainingen blijven zij op de hoogte van alle recente ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Zij kunnen deze kennis vervolgens toepassen, zodat uw opdracht geheel conform de laatste normen en technieken wordt gerealiseerd.

Heeft u eventueel vragen of wilt u meer informatie over onze dakwerken in Den-Haag maar ook landelijk, dan kunt u contact met 123-dakwerken BV.

Wij zijn telefonisch bereikbaar, uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen doormiddel van ons contactformulier.
Wij horen graag van u en voorzien u graag van benodigde informatie en advies.